colecția – super imbatabil

Enciclopediile Super Imbatabil îl vor ajuta pe copilul tău să descopere concepte precum amprenta ecologică, reciclarea sau colectarea selectivă. Dar și să afle cum funcționează o centrală nucleară sau de ce strălucesc stelele. Vrei să afle cum se extrag gazele naturale, petrolul sau cărbunii? Colecția Super Imbatabil îi va explică totul atât de simplu, încât informarea se va transforma treptat în pasiune.

corpul uman

12,00 lei

Putem să înţelegem totul dintr-o privire când vine vorba de corpul uman. Ce sunt oasele şi muşchii? Cum funcţionează creierul sau sistemul nervos? Cine ne ajută să simţim gustul alimentelor? Toate aceste întrebări şi multe altele vor avea un răspuns în această enciclopedie care explică fiecare noţiune pe înţelesul tuturor.

ecologie si protectia mediului

12,00 lei

De la noțiuni simple, cum ar fi poluarea aerului și a apelor sau efectele poluării asupra corpului uman și până la realități complexe, de tipul efectului de seră sau al schimbărilor climatice, această enciclopedie ilustrată pentru copii, din seria Super Imbatabil, merită toată atenția.

energia

12,00 lei

Totul în jur este energie, iar resursele energetice reprezintă, de sute de ani, miza cea mai importantă pentru marile puteri. Vrei ca cel mic sa știe cum se extrag gazele naturale, petrolul sau cărbunii sau cum funcționează o centrală nucleară? Sau care sunt sursele de energie ale viitorului?

meteorologia Și clima

12,00 lei

Dacă vrei ca cel mic sa afle detalii despre anotimpuri, zonele climatice pe glob, atmosfera terestra, despre cum se formează norii, precipitaţiile, care este ciclul apei sau cum se formează curcubeul, ai găsit cartea ce oferă toate aceste răspunsuri. Cu această enciclopedie, va înţelege totul foarte usor.

dezvoltarea durabilĂ

12,00 lei

Cheia viitorului este să prezervam astăzi resursele planetei, fără să afectăm șansele generațiilor viitoare. Cu alte cuvinte, să exploatăm cât ne trebuie și să le lăsăm și urmașilor aceleași resurse de care ne bucurăm noi acum. Descoperă concepte precum amprenta ecologică, reciclare sau colectare selectivă in aceasta enciclopedie ilustrată care il va ajuta pe cel mic să inteleaga ce este dezvoltarea durabila.

fizica Și chimia de zi cu zi

12,00 lei

Materia, proprietățile și transformările sale, reacțiile chimice, energia, gravitația, forțele de toate tipurile, mecanismele, presiunea atmosferică, sunetele, lumina și culorile spectrului vizibil sunt explicate mai simplu, pe înțelesul tuturor. Aceasta enciclopedie ilustrată pentru copilul tau il va ajuta să înțelega totul dintr-o privire. Știința devine astfel mai ușoară.

universul

12,00 lei

Pentru cei care vor să afle informaţii despre stele, soare, planete, luna, pământ, pentru cei care sunt curioşi de diferenţa dintre materie şi atom sau care vor să ştie de ce strălucesc stelele şi ce sunt supernovele am realizat această enciclopedie. Ea răspunde la marile întrebări legate de Univers.

planetele

12,00 lei

Care este planeta ta preferată şi de ce? Vrei să ştii mai multe informaţii şi să înţelegi totul dintr-o privire? Enciclopedia despre planete explică totul atât de simplu încât informarea se va transforma în pasiune.

Jocuri pentru fete și băieți

Jocurile Sunt Imbatabil facilitează învățarea și cresc performanța școlară a copiilor cu vârste între 6 și 11 ani. Sprijină dezvoltarea armonioasă a copilului tău și ofera-i aceste jocuri educative încă de la primii ani de viață.

Profită acum de promoțiile și reducerile noastre.
Livrare IM-BA-TA-BI-LĂ!

Didactica Publishing House
Bd. Splaiul Unirii, nr. 16, Sector 4
Cladirea Muntenia Business Center, etaj 5, cam.506
Tel: 021 410 88 14

office@suntimbatabil.ro

_____

www.edituradph.ro