cĂrȚi-breloc – Întrebări și răspunsuri

Oferă-i copilului tău posibilitatea de a învăța lucruri noi în timp ce se joacă, deoarece joaca reprezintă o modalitate extraordinară de a progresa și de a reține mai ușor informațiile. Colecția de Cărți-Breloc a fost creată special pentru toți copiii cu vârste între 6 și 11 ani, deoarece ei sunt dornici să știe mai multe despre diferite subiecte, cum ar fi corpul omenesc, planete, fotbal sau pisici. Fiecare joc conține 180 de întrebări și răspunsuri în imagini, care îi ajută să-și verifice și consolideze cunoștiintele, le stimulează creativitatea și capacitatea de rezolvare a problemelor. Jocul beneficiază de un sistem ingenios de prindere care îi va permite copilului să-l ia cu el peste tot cu el și să nu-l piardă.

Creativitatea,
atuul copilului tĂu!

Jocurile îl stimulează pe copil să gândească, ridică în faţa lui diferite probleme şi acest fapt contribuie la dezvoltarea proceselor cognitive. Copilul tău iubeşte să se joace, așa încât bucură-te împreună cu el. Cu Micul Imbatabil învățarea devine o plăcere pentru întreaga familie.

Mod de joacă:
♣️ acasă, împreună cu familia
♣️ la școală și împreună cu prietenii
♣️ împreună cu frații mai mari

corpul omenesc

breloc – INTREBARI SI RASPUNSURI

18,00 lei

pisici

breloc – INTREBARI SI RASPUNSURI

18,00 lei

planete

breloc – INTREBARI SI RASPUNSURI

18,00 lei

fotbal

breloc – INTREBARI SI RASPUNSURI

18,00 lei

Aici găsești toate colecțiile Sunt Imbatabil

Dacă îți dorești să sprijini dezvoltarea armonioasă a copilului tău, oferă-i aceste jocuri educative încă de la primii ani de viață. Ele facilitează învățarea și cresc performanța școlară a copiilor cu vârste între 6 și 11 ani. Toate sunt conforme programei școlare actuale. 

Profită acum de promoțiile și reducerile de pe site-ul nostru!

PRODUSE ȘI LIVRARE… IM-BA-TA-BI-LE!

Didactica Publishing House
Bd. Splaiul Unirii, nr. 16, Sector 4
Cladirea Muntenia Business Center, etaj 5, cam.506
Tel: 021 410 88 14

office@suntimbatabil.ro

_____

www.edituradph.ro