sunt imbatabil – colecția smartfun

Jocurile din Colecția Smartfun se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani. Ele conțin 55 de fișe care vizează cunoștințe generale din programa școlară în vigoare. Cel mic va putea  găsească astfel răpunsuri la nu mai puțin de 200 de teste, glume și enigme. Răspunsurile sunt foarte clar explicate, pe înțelesul tuturor nivelurilor de pregătire. Nu uitați să-l lăudați de fiecare dată când răspunde corect la un întrebare, este vârstă la care copiii au mare nevoie de susținere și confirmare.

dezvoltĂ imaginaȚia Și creativitatea copilului tău

Picasso spunea că orice copil este creativ, problema este cum să-l faci să rămână așa și când crește. Creativitatea se manifestă încă din copilărie prin interes, curiozitate, spontaneitate și deschiderea spre nou. Potențialul creativ al copilului tău poate fi cultivat cu ajutorul Colecției SmartFun.

A învăța este o joacă de copil!

♣️ 365 de fapte incredibile din istoria unor civilizați
♣️ 55 de fișe care vizează competențe din programa școlară
♣️ 200 de teste, glume și enigme
♣️ răspunsuri foarte clar explicate și frumos ilustrate

6-8 ANI

smartfun

28,00 lei

8-9 ANI

SMARTFUN

28,00 lei

Jocuri pentru fete si băieți

Jocurile educative Sunt Imbatabil facilitează învățarea si cresc performanța școlară a copiilor cu vârste între 6 și 11 ani. Cu ajutorul lor, cei mici încep să descopere și să înțeleagă mai bine matematica, gramatica, istoria, geografia, limbile străine sau științele. Conform programei școlare actuale. 

Comandă acum și profită de promoțiile și reducerile noastre. 
Livrare IM-BA-TA-BI-LĂ!

Didactica Publishing House
Bd. Splaiul Unirii, nr. 16, Sector 4
Cladirea Muntenia Business Center, etaj 5, cam.506
Tel: 021 410 88 14

office@suntimbatabil.ro

_____

www.edituradph.ro