Bun Venit, PROFESOR IMBATABIL!

Apărute în 1989 în Franta și vândute astăzi în peste 50 milioane de exemplare peste tot în lume, colecțiile MICUL IMBATABIL (începând cu vârsta de 3 ani) și SUNT IMBATABIL (până la vârsta de 11 ani) sunt utilizate de către profesorii din întreaga lume. Ele pun în practică metode creative de învățare, studiate de către specialiști internationali, care sunt bazate pe stimularea gândirii prin joc și a capacității de concentrare. Acestea îi ajută pe copii să obțină cunoștințele necesare și îi acompaniază pe drumul învățării. Întrebările și răspunsurile găsite le îmbunătățesc cultura generală, de aceea, foarte mulți profesori le aprobă și le utilizează în orele de clasă.

jocuri didactice

pentru elevi

Editura DPH – Didactica Publishing House oferă sprijin cadrelor didactice în desfãşurarea activităţii lor şi în acelaşi timp propune soluţii inovante recomandate de specialişti internationali din domeniu. Rolul acestor jocuri este şi acela de a transforma procesul educaţional într-o experienţă plăcută, atât pentru copii, cât şi pentru cadrele didactice. 

practici creative de predare-învățare

Predarea creativă se adresează cadrelor didactice care utilizează metode imaginative pentru a face procesul de învățare mai interesant, incitant şi eficient. Cu ajutorul jocurilor Sunt Imbatabil dorim să venim în sprijinul preşcolarilor, satisfăcându-le dorinţa de cunoaştere, în sprijinul elevilor interesaţi sã aprofundeze materia pentru examenul de maturitate, cât şi în sprijinul cadrelor didactice, în vederea unei conduite cât mai optime în învăţământ.

Activități interactive
și de cunoaștere

  • Jocurile furnizează experiențe provocatoare care promovează  satisfacția copilului şi oferă  oportunități pentru o învățare mai ușoară
  • Vă propunem o gamă largă şi variată de produse, de la cãrţi, jocuri şi suporturi multimedia, până la dotări şcolare. Colecțiile noastre se măresc constant, satisfăcând cerinţele şi nevoile elevilor, educatorilor şi profesorilor. Astfel dorinţa de a cunoaşte a copiilor devine o realizare.

 

Științe,
arte și literatură

matematică, gramatică, istorie

geografie
și limbi străine 

 întrebări de
cultur
ă generală

MICUL IMBATABIL

3-6 ANI

MICUL IMBATABIL este arma secretă a educatorilor. Pentru că are formatul unui joc, copiii nu realizează că învață. Cei mici răspund la întrebări adecvate vârstei, se distrează, intră în competiție și așa învață, dezvoltându-se armonios. Jocurile le stimulează creativitatea și capacitatea de rezolvare a problemelor, metoda perfectă de a-i învăța concepte noi și a le dezvolta vocabularul. Colecția este disponibilă pentru copiii de la 3-6 ani. Învățarea este o aventură, ajută-i pe cei mici să obțină cunoștințe noi, jucându-se!

sunt IMBATABIL

6-11 ANI

Cea mai eficientă educație pentru un copil constă în joacă lui cu lucruri frumoase. SUNT IMBATABIL este arma secretă a învățătorilor și profesorilor. În cadrul orelor de școală, se pot organiza sesiuni de întrebări și răspunsuri pe tematica dorită, formatul de joc provocându-i pe copii la distracție, întrecere, joacă, testarea cunoștințelor, învățare și consolidarea cunoștințelor. Întrebările fac parte din programa școlară, stimulând gândirea la cote înalte. 
Colecția este disponibilă pentru copiii de la 6-11 ani. 

vrei să găzduiești un eveniment SUNT IMBATABIL pentru elevii tăi?

VREI Să NE SPUI Cum îți inspiri și motivezi clasa?

Completează formularul de mai jos sau trimite-ne un e-mail, așteptăm cu nerăbdare să ne scrii, iți vom răspunde cât se poate de repede

Un eveniment SUNT IMBATABIL înseamnă concurs de cunoștințe, copii fericiți, educatori mândri de clasa lor, distracție, filmare, premii, poze, diplome. Vrei să organizezi și tu un eveniment Sunt Imbatabil îșcoala ta? Vrei să ai elevi Imbatabili? Completează formularul sau scrie-ne un email.

Am vrea să aflăm ideile și sfaturile tale despre învățare. Vrem să le împărtășim și altor educatori care, ca și tine, sunt pasionați de educarea copiilor. Cum ieși din ”buchea cărții” pentru a-ți inspira și motiva clasa? Scrie-ne și dă-ne toate detaliile, iar noi îți vom populariza ideile.

ce spun cadrele didactice despre jocurile sunt imbatabil?

”SUNT IMBATABIL îmi motivează elevii, deoarece este amuzant și distractiv. Când promit o sesiune de „joacă” împreună cu o fișă de întrebări din cărțile evantai SUNT IMBATABIL, elevii mei, ca prin minune, termină tema la care lucrează, în timp record. Ii învăț lucruri noi și ei se distrează învățând.”

Camelia Burlan

Învățătoare Școala 79, Bucureşti

”Eu folosesc SUNT IMBATABIL pentru a recapitula împreună cu elevii mei cunoștințele învățate, deoarece întrebările SUNT IMBATABIL fac parte din programa școlară. Având formatul unui joc, elevii mei abia așteaptă sesiunea de recapitulare. Ei se amuză, intră în competiție și învață.”

Roxana Gheorghe

Învățătoare Școala 190, Bucureşti

Părerile copiilor

Jocul este un mijloc educativ și atractiv în slujba învățării

Învățarea prin joc este un concept utilizat tot mai mult în științele educației, deoarece s-a constatat că cei mici dobândesc mai rapid și ușor noi competențe pe parcursul activitățîi de joc. Jocul îi dezvoltă copilului abilități sociale și cognitive, dar și  încrederea în sine. Confruntat cu situații noi, cel mic începe treptat să pună în practică noi strategii, gândește într-o manieră creativă, colaborează cu partenerii de joc și învață din greșeli.

Experimentarea, explorarea, jocul

Educaţia timpurie ajută fiecare copil să-și descopere propria identitate și să devină autonom, dar şi să-și dezvolte imaginea pozitivă de sine

Stimularea si motivarea copiilor prin joc

Atunci cand se joacă, copiii sunt mai puțin supuși stresului de a greși și nu-i mai  frică de eșec. Le facilitează de asemenea concentrarea și îi ajută să-și verbalize gândurilor, să-și argumenteze alegerile și ajută implicit la perfecționarea limbajului

Didactica Publishing House
Bd. Splaiul Unirii, nr. 16, Sector 4
Cladirea Muntenia Business Center, etaj 5, cam.506
Tel: 021 410 88 14

office@suntimbatabil.ro

_____

www.edituradph.ro